Bozoğlu:”Siyaset, iyi olanların yarışmasıdır”

Bozoğlu:”Siyaset, iyi olanların yarışmasıdır”

Başkan Bozoğlu'nun çalışma raporu oybirliğiyle kabul







Susurluk Belediye Meclisi'nin nisan ayı toplantısı, Belediye Başkanı Tahsin Bozoğlu'nun başkanlığında yapıldı.

Toplantı gündemine geçilmeden, toplantıyı izleyen öğrenci meclislerine seslenen Başkan Bozoğlu, Bir kentte yaşayan insanların mutlulukları için öncelikle belediyelerin çok iyi çalışması gerekir. Siyaset, kırıp dökme değil, iyi olanların yarışmasıdır” dedi.

Gençlerin spor yapmasına ayrı bir önem verdiklerinin vurgulayan Bozoğlu, Bugün, bir sporcunun başka bir kulübe transferi için 10 bin lira para gerektiği bir dönemde biz, sadece yıllık 100 bin lira bütçeyle Susurlukspor Kulübü çatısı altında 500'ün üzerinde sporcuya, her dalda spor yaptırıyoruz” dedi. Başkan Bozoğlu, gençlere, Susurluk'un yıllık 14 milyon liralık bütçesini sizler ve vatandaşlarımızın huzurlu ve mutlu yaşaması için kullanıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.


Ardından, gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Encümen üyelikleri için gerçekleşen seçimde göreve 15'er oyla CHP'den Hüseyin Uçar ve Muzaffer Duman seçildiler.

Plân ve Bütçe Komisyonu'na Gülten Akyol(CHP), Zekâi Terzioğlu(CHP), Ruhi Akoğlan(CHP), Âdem Cihan(AKP) ve Levent Kural(CHP), İmar Komisyonu'na ise Şuayip Çetin(CHP), Fehim Dikmen(DP), Coşkun Günhan(CHP), Halil Hücum(DP) ve Hayri Eser(AKP) seçildiler.

Bozoğlu'nun çalışma raporu oybirliğiyle geçti

Belediye Başkanı Tahsin Bozoğlu'nun, 2011 yılını kapsayan yıllık çalışma raporunun görüşülmesine geçildi. Bozoğlu'nun yıllık çalışma raporunun özetinin okunmasının ardından gerçekleşen oylamada rapor, oybirliğiyle kabul edildi.
Başkan Bozoğlu, raporun kabulünden sonra yaptığı konuşmada meclis üyelerine teşekkür ederken, şunları söyledi:

Üç yıldan beri görevdeyim. İstersem, yasalar gereği makam harcamaları olarak çeşitli kalemlerde yıllık 1 milyon lirayı kullanma olanağım var. Ama belediyenin tek kuruşunu, yurt içi, yurt dışı geziler, otel ve yemek harcamaları gibi kalemler için kullanmadım. Bu asla benim tarzım değildir. Bu paralarla 100 işçimize ödeme yapıyorum. 550 gence spor olanağı sağlıyorum. 212 engelliden 40'ına engelli arabası aldım. Onlar için yaşamı kolaylaştırmaya çalışıyorum. Onlara piknikler düzenliyor, sosyal yaşama katılımlarını sağlıyorum. Şu anda ilçemizde odun-kömürsüz veya aç hiçbir fakir yok. Belediyenin kapıları herkese açık. Çünkü belediyemizin hiçbir biriminde kapı yok. Tüm kapıları kaldırdım.”





Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı